Vuosi 2007 oli kennelissäni tapahtumarikas, iloisia ja onnellisia tapahtumia täynnä. Näyttelyissä pärjättiin, käytiin neljässä näyttelyssä. Syntyi ihan mahtava ja uskomaton pentue: kahdeksan pentua, kolme poikaa ja viisi tyttöä.

Mossesta tuli muotovalio Pellon KR:n näyttelyssä 21.7 Marja Talvitien tuomaroimana, se oli PU2, rop-vet ja bis3-vet. Samassa näyttelyssä edellisvuoden pentuni Pepi (Givagiusaus), joka kilpaili nuortenluokassa,  oli PN2 ja sai vara-sertin. Sannan Taika (Paukapää Ahkkai) sai ekan sertinsä, oli PN1 ja ROP! 

 

Avo-tytöt kehässä:

Taika ERI1, Nilla EH2, Itätuulen Viveka EH3. Aletta sai avoH:n (ei kuvassa)

PN-kehässä Taika (Paukapää Ahkkai) PN1 +sert+ ROP ja Pepi (Ahvatuulen Givagiusaus) PN2 + varasert .

 

ROP Paukapää Ahkkai

Käytiin välillä vaunulla ja autoilla

Täällä minun  aarteet, vanha aarre hoitaa ja vahtii pikku aarretta sillä aikaa, kun toiset ovat kehissä. Häkki on ihan  tosi kunnolla kiinni, etteivät Sirma ja Hippunen pääse irti... Sirma oli tosin ilmoitettu vet-kehään, mutta silläpä  oli tässä paljon tärkeämpi tehtävä. Hippunen otettiin mukaan haistelemaan koiranäyttelyilmaa tulevien varalle.

BIS-VET kehä, Mosse BIS3-VET .

Ihan mahtava ja ikimuistoinen näyttelypäivä! Jälkeen päin tuumasimmekin, ettei tämmöistä päivää taida toista meidän elämässä tulla!

Muotovalio vielä kotona kuvattuna!